Black on White House – Two Building Volumes Opening Towards the Forest

Black on White House is designed by Fabi Architekten and it is located in Wenzenbach. The house is like an archetype, a prelude to the castle “Schönberg”.

The residence consists of two building volumes – one lying turned and cantilevered on a white flat roof box. The volumes open up towards the forest, which, in autumn period of the air is gorgeous and on fire. The large floor to ceiling glass walls offer a splendid view to the sight, allowing light to flood the inner space, invading every corner, enlightening your soul, giving energy. Sitting comfortable on the generous sofa in the living room, you can admire the entire garden and forest, feeling in the middle of nature, in a trip or an expedition. The small wooden log table enhances the impression of a picnic in the forest. The kitchen is clean, with wooden furniture, well equipped and comfortable, flooded in light coming from the glass doors.

A small wooden staircase leads you to the upper floor where cozy bedrooms with wooden furniture complete the image of a very comfortable and hospitable home in the forest, a minimal intrusion into the hillside topography.

Black on White House – Two Building Volumes Opening Towards the Forest
Black on White House – Two Building Volumes Opening Towards the Forest Black on White House – Two Building Volumes Opening Towards the Forest Black on White House – Two Building Volumes Opening Towards the Forest Black on White House – Two Building Volumes Opening Towards the Forest Black on White House – Two Building Volumes Opening Towards the Forest Black on White House – Two Building Volumes Opening Towards the Forest Black on White House – Two Building Volumes Opening Towards the Forest Black on White House – Two Building Volumes Opening Towards the Forest

Leave a Reply

Play Slots Online with 99Slots and Win Cash!